Haarwerken

Dun haar, kale plekken, alopecia of helemaal geen haar door een chemotherapie behandeling. Conny biedt de oplossing voor uiteenlopende haarproblemen. Wij bieden pruiken, haarwerken en haarstukken met daarbij het verzorgen voor de styling en onderhoud (indien gewenst). Ook kunt uw bij ons terecht voor de allerbeste verzorgingsproducten voor haar en hoofdhuid, zowel uw eigen haar of een haarwerk. Conny helpt uw graag voor een oplossing op maat, waarbij uw persoonlijk en discreet in een privé behandelruimte alle tijd voor uw genomen wordt. Bent uw niet in staat om een bezoek te brengen aan de salon? Dan is een bezoek thuis of in het ziekenhuis ook mogelijk.

Een pruik of haarwerk kan binnen 2 werkdagen geleverd worden. Tevens is het mogelijk om een haarwerk of pruik te reserveren.
Voor alle pruiken of haarwerken staat een garante termijn van 6 maanden op fabricage fouten.
Een intake of adviesgesprek is geheel vrijblijvend en gratis. Men dient hiervoor wel een telefonische afspraak te maken of te reageren via het contactformulier van de Website, waarna binnen 5 werkdagen met u een afspraak wordt gemaakt.

Na de aankoop van een haarwerk wordt een vervolg afspraak gemaakt om u ook in de nazorg te begeleiden.